ΠΑΟΚ – Άγιαξ 2-2: Ομάδα όνειρο για ένα ημίχρονο, αλλά έμεινε από “καύσιμα”

ΠΑΟΚ – Άγιαξ 2-2: Ομάδα όνειρο για ένα ημίχρονο, αλλά έμεινε από “καύσιμα”
Εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ AP

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός για ένα ημίχρονο απέναντι στον Άγιαξ, έβαλε δυο υπέροχα γκολ με Άκπομ (32') και Μάτος (39'), δέχτηκε δυο φτηνά τέρματα και πλέον η ρεβάνς στο Άμστερνταμ γίνεται δύσκολη.

H αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη απέναντι στον Άγιαξ για πρόκριση στα playoffs του Champions League, με δεδομένη την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Έρικ Τεν Χαγκ. Το τελικό 2-2 στην κατάμεστη Τούμπα δίνει τον πρώτο λόγο στον Αίαντα, που έχει τη ρεβάνς στο Άμστερνταμ και τις πιθανότητες με το μέρος του.

Ο Δικέφαλος ήταν ονειρεμένος στο πρώτο μέρος και ειδικά μετά το πρώτο κακό δεκάλεπτο. Πέτυχε δυο υπέροχα τέρματα με τους Άκπομ (32′) και Μάτος (39′) μετά το αυτογκόλ του Γιαννούλη (10′), προηγήθηκε στην ανάπαυλα, όμως το δεύτερο κομμάτι του αγώνα ανήκε στους Ολλανδούς, που ισοφάρισαν με τον Χούντελαρ (57′) και θα μπορούσαν να έχουν φύγει και με το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Αίαντα, αλλά οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις από ένα σημείο και μετά, με αποτέλεσμα το τελικό 2-2 να φαντάζει δίκαιο. Οι ασπρόμαυροι είναι αναγκασμένοι να πάνε για το διπλό στην Ολλανδία, αν δεν θέλουν να… υποβιβαστούν στα playoffs του Europa League. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσουν αμαχητί και θα διεκδικήσουν τις ελπίδες τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα