ΠΑΟΚ: Κοντά στο μεγάλο κόλπο με Λόβρεν, στο παρά ένα των μεταγραφών

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΟΚ: Κοντά στο μεγάλο κόλπο με Λόβρεν, στο παρά ένα των μεταγραφών
AP

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει το μεγάλο “μπαμ” με την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, ωστόσο δίνει “μάχη” με τον χρόνο για να τον κάνει δικό του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού και την ύστατη ώρα, λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τρέχει για το μεγάλο “μπαμ”. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε πως ο Δικέφαλος πλησιάζει στην απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος ανήκει στη Λιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, πράγματι το θέμα είναι υπαρκτό. Ο 35χρονος Κροάτης αμυντικός είναι ο εκλεκτός του Δικεφάλου, με την υπόθεση του Σολέ να έχει ναυαγήσει. Ωστόσο, τα περιθώρια είναι στενά και ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη με τον χρόνο, για να πετύχει το deal και έχει συγκεντρώσει όλες τους τις δυνάμεις πάνω σε αυτή την περίπτωση.

Εάν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρει, τότε ο Λόβρεν θα είναι ο τέταρτος στόπερ, μετά τους Κόλεϊ, Μιχαηλίδη, Κετζιόρα, ενώ να θυμίσουμε πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Συμπληρωματικός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου θα είναι ο Θυμιάνης.

Αυτός είναι ο Λόβρεν

Αν αληθεύουν όσα αποκαλύπτει ο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος για το κέντρο της άμυνας του. Η Λιόν τον αγόρασε από τη Ζενίτ για το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του στην Λίβερπουλ, με την οποία είχε 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Reds, κατακτώντας την Premier League, το Champions League και το Super Cup.

Στη Λιόν είναι η δεύτερή του θητεία και με τη γαλλική ομάδα έχει 185 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ίντερ Ζάπρεσικ.

Έχει παίξει σε 78 παιχνίδια με την φανέλα της εθνικής Κροατίας και ήταν βασικός το 2018, όταν με την ομάδα της πατρίδας του έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το 2022 στην πορεία μέχρι τον μικρό τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα