ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2: Ατσάλινος, πρωτοπόρος, άλλωσε ξανά την Τούμπα με Μπερνάρ και Ιωαννίδη στο 92′

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2: Ατσάλινος, πρωτοπόρος, άλλωσε ξανά την Τούμπα με Μπερνάρ και Ιωαννίδη στο 92′
Ο Μπερνάρ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Eurokinissi Sports

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πλέον σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος καθώς άλωσε την Τούμπα επικρατώντας με 2-1 με οβίδα του Μπερνάρ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 92.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πλέον σημαντικό διπλό στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς άλωσε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν την Τούμπα επικρατώντας με 2-1 με τον Ιωαννίδη να δίνει το γκολ της νίκης στους πράσινους με εύστοχη εκτέλεση που κέρδισε ο ίδιος από τον Ζίβκοβιτς, όπως αναφέρει το SPORT24.

Με το τρίποντο αυτό το τριφύλλι έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον θα υποδεχτεί και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και θα έχει την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει από τους κιτρινόμαυρους.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη καθώς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με οβίδα του Μπερνάρ, δέχτηκε την ισοφάριση από τον Αουγκούστο και στο 89′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Ζίβκοβιτς. Ο Έλληνας φορ εκτέλεσε εύστοχα έκανε το 2-1 και έφερε τους “πράσινους” μπροστά στο σκορ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ πίεσε αρκετά για να βρει ένα ακόμη γκολ και να ισοφαρίσει ξανά το παιχνίδι. Στο 6′ λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα σε σέντρα του Μπίσεσβαρ ο Μπράντον Τόμας γύρισε τη μπάλα προς τον Αουγκούστο ο οποίος δέχτηκε το Μαρκάρισμα του Κλεϊνχέισλερ με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο διαιτητής έλεγξε τη φάση για οφσάιντ του Ισπανούφ φορ, με τον Τόμας, να είναι εκτεθειμένος και πήρε πίσω την απόφαση του.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη ο ΠΑΟΚ είχε τρεις-τέσσερις τελικές μπροστά από την εστία του Παναθηναϊκού αλλά η αυτοθυσία των πράσινων ήταν τέτοια με τους ποδοσφαιριστές να βάζουν μπροστά τα σώματα τους και να κόβουν κάθε μπάλα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (46′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κάργα, Ράφα Σοάρες (73′ Καντουρί), Αουγκούστο, Ντάντας (68′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ολιβέιρα (73′ Μπράντον Τόμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες (59′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν, Παλάσιος (59′ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Σπόραρ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα