ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς: Δύο συλλήψεις για ρίψη μπουκαλιών σε αστυνομικούς – Άλλες έξι προσαγωγές

Διαβάζεται σε 1'
ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς: Δύο συλλήψεις για ρίψη μπουκαλιών σε αστυνομικούς – Άλλες έξι προσαγωγές
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM

Συνελήφθησαν δύο νεαροί που πετούσαν πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια σε αστυνομικούς μετά την έναρξη του αγώνα της Τούμπας.

Στη σύλληψη δύο ατόμων, 29 και 20 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα την αστυνομία, τα στοιχεία των δύο ανδρών τακτοποιήθηκαν άμεσα. Τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν καθώς τις απογευματινές ώρες χθες, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σάμροκ Ρόβερς, στο γήπεδο της Τούμπας, προέβησαν σε ρίψη πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εξωτερικά του γηπέδου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απόπειρα, σωματικής βλάβης σε απόπειρα, παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία εκτός από τις δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι προσαγωγές ατόμων πριν και μετά των αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα