Πλήγμα για τη Ρεάλ: Χάνει τον Γκαρούμπα για 6-8 εβδομάδες

Διαβάζεται σε 1'
Πλήγμα για τη Ρεάλ: Χάνει τον Γκαρούμπα για 6-8 εβδομάδες
Associated Press

Σύμφωνα με τη Marca, ο Ουσμάν Γκαρούμπα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες, απουσιάζοντας από τις πρώτες υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2024/25.

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν 2024/25, ήδη έχουν αρχίσει να καταγράφονται οι πρώτοι τραυματισμοί στις ομάδες. Μετά τους Σέιν Λάρκιν στην Εφές και Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό, προέκυψε πρόβλημα και για τη Ρεάλ, που αναμένεται να χάσει τον Ουσμάν Γκαρούμπα για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca.

Όπως γράφει το SPORT24, ο διεθνής Ισπανός σέντερ, που επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά από μία τριετία στο NBA, απουσίασε από το φιλικό κόντρα στην Μπενφίκα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Marca, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να είναι ετοιμοπόλεμος στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως στην Ισπανία η δράση θα ξεκινήσει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, με το Super Cup, ενώ μία εβδομάδα αργότερα αρχίζει και το πρωτάθλημα της Liga Endesa.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα