Πόλο, Ελλάδα – Καναδάς 19-10: Με χαμόγελο και την 7η θέση έκλεισε το τουρνουά

Διαβάζεται σε 1'
Πόλο, Ελλάδα – Καναδάς 19-10: Με χαμόγελο και την 7η θέση έκλεισε το τουρνουά
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στην 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες τερμάτισε η Εθνική πόλο γυναικών, μετά τη νίκη της με 19-10 επί του Καναδά στον πρωινό αγώνα κατάταξης.

Με χαμόγελο έκλεισε το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Η Ελλάδα αντιμετώπισε τον Καναδά, του οποίου επικράτησε 19-10 στον αγώνα κατάταξης και κατέκτησε την 7η θέση.

Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε ισόπαλο, με την Ξενάκη να ξεχωρίζει από την ελληνική ομάδα. Ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει, όταν ο Καναδάς με μία γρήγορη αντίδρασή του κατάφερε να περάσει μπροστά, έστω και προσωρινά.

Η Ελλάδα είχε την υπεροχή στο δεύτερο οκτάλεπτο, έχοντας συγκέντρωση στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Έτσι, κατάφερε να πάει την διαφορά στο +4 για το 7-3. Ωστόσο, οι Καναδές αντέδρασαν με ένα 2-0, ώστε στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου να μειώσουν στο 7-5.

Οι διεθνείς μας πάτησαν γκάζι στο τρίτο οκτάλεπτο, είχαν εξαιρετική ευστοχία επιθετικά και έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε στα πέντε γκολ, με την Ελλάδα να έχει κάνει αποφασιστικό βήμα προς τη νίκη.

Η Εθνική συνέχιζε να κυριαρχεί σε επίθεση και άμυνα. Πετύχαινε γκολ, όποτε έβρισκε την ευκαιρία και έτσι κατάφερε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την διαφορά, κλείνοντας το παιχνίδι με 19 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-3, 5-2, 7-3

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα