Πώς ζήσαμε το Euro στη Novibet

Διαβάζεται σε 3'
Πώς ζήσαμε το Euro στη Novibet

Η Novibet στον παλμό των εξελίξεων για ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού

Ένα ακόμη Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Εκτός από τις συναρπαστικές μονομαχίες μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, το φετινό EURO μας προσέφερε, και ιστορικές στιγμές που ίσως να περιμένουμε χρόνια για να ξεπεραστούν. Συγκεκριμένα, στο φετινό Euro έγραψαν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στη διοργάνωση ο πολύπειρος ‘μαέστρος’ της Εθνικής Κροατίας Λούκα Μόντριτς ως ο γηραιότερος σκόρερ της διοργάνωσης σε ηλικία 38 ετών και 289 ημερών, ενώ παράλληλα έλαμψε και το άστρο του νεαρού πρωταγωνιστή της Εθνικής Ισπανίας Λαμίν Γιαμάλ, καθώς με το εντυπωσιακό γκολ του κόντρα στην Γαλλία στα ημιτελικά έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης σε ηλικία 16 ετών και 362 ημερών, κατακτώντας παράλληλα και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της διοργάνωσης.

Με την Ισπανία να αναρριχάται στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της, μαθαίνουμε καλύτερα το φετινό EURO μέσα από τις προτιμήσεις και προβλέψεις στην πλατφόρμα της Novibet, η οποία ήταν στον παλμό των εξελίξεων για ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. 

Η Γαλλία δεν ανταποκρίθηκε εν τέλει στον τίτλο του φαβορί – η Αυστρία δεν μπόρεσε να «τρυπήσει» το ταβάνι της

Αν και η Ισπανία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης παίζοντας ομολογουμένως το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, στην Novibet η ομάδα που συγκέντρωσε τα περισσότερα πονταρίσματα για την κατάκτηση του τροπαίου ήταν η Γαλλία όντας η πρωτοπόρος στις προτιμήσεις των παικτών με 15%. Μάλιστα, το μεγάλο αστέρι των Γάλλων, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν και αυτός με τη σειρά του πρώτος στις προτιμήσεις των χρηστών όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ με 14%, ωστόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν συμπεριλήφθηκε ούτε μεταξύ των έξι παικτών που μοιράστηκαν την κορυφή με 3 γκολ.

Όσον αφορά την ομάδα που περίμεναν όλοι να κάνει την έκπληξη και να προχωρήσει περισσότερο στη διοργάνωση, αυτή δεν ήταν άλλη από την Αυστρία. Το σύνολο των Αυστριακών είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών της Novibet όντας κατά 24% η κορυφαία ομάδα σε προτίμηση από αυτές που αποκλείστηκαν νωρίς, να προχωρήσει μέχρι τα ημιτελικά. Ταυτόχρονα, μεταξύ των παραδοσιακών δυνάμεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Ολλανδία ήταν η ομάδα που ερχόταν τελευταία στις προβλέψεις για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά με 21% λιγότερες προβλέψεις.

Τώρα, σχετικά με τις πιο δημοφιλείς αγορές, οι τρεις κορυφαίες στη Novibet κατά τη διάρκεια του Euro ήταν η πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος, goals over/under, ενώ ακολουθούν τα corners over/under. Από τις πιο εξατομικευμένες αγορές, ξεχώρισαν τα total shots on target καθώς και η επιλογή «to qualify» στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Τί λένε οι προβλέψεις για το EURO 2028 στη Novibet;

Is it coming home?

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα