Πού θα δείτε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Διαβάζεται σε 1'
ΠΑΟΚ και ΠΑΟ αγωνίζονται στην Ευρώπη
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE / ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά τους αγώνες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για Conference και Europa League

Προκριματικούς αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνουν απόψε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Πέμπτη (22/8) τη Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο της πρώτης μάχης των playoffs του Europa League.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30, θα μεταδοθεί από το NOVASPORTS PRIME, ενώ μπορείτε φυσικά να την παρακολουθήσετε και LIVE από το Match Center του SPORT24.

Θυμίζουμε την αποστολή του Δικεφάλου: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Μαντί, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοβ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Λιλ από την Τετάρτη (214/8), καθώς την Πέμπτη (22/8) κοντράρεται στη Γαλλία με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD, ενώ μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του LIVE από το Match Cente του SPORT24).

Θυμίζουμε τη λίστα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Πελίστρι, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα