Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές μονομαχίες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Διαβάζεται σε 1'
Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές μονομαχίες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπότεφ στο Πλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ίντερ Εσκάλδες στην Ανδόρα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπότεφ στη Βουλγαρία στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League (1/8, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θέλουν να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση.

Γερεμέγεφ και Μπακασέτας είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στο τριφύλλι, ωστόσο ο Κορόσεκ είχε μειώσει για την Μπότεφ.

Η πρόκριση θα κριθεί στο Πλόβντιβ, με την ομάδα του Αλόνσο να έχει προβάδισμα ενός γκολ.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με την Ίντερ Εσκάλδες στην Ανδόρα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League (1/8, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24).

Η Ένωση καλείται να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, έχοντας πλεονέκτημα ενός τέρματος μετά το 4-3 προ μίας εβδομάδας στην OPAP Arena.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε βρεθεί να προηγείται ακόμη και με 4-0, ωστόσο δέχθηκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και μετέτρεψε τον περίπατο για μία ώρα, σε νίκη με ισχνό προβάδισμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα