Προολυμπιακό: Ξύλο για Σάριτς – Ζούμπατς σε club της παραλιακής, μετά από τον τελικό

Διαβάζεται σε 1'
Προολυμπιακό: Ξύλο για Σάριτς – Ζούμπατς σε club της παραλιακής, μετά από τον τελικό
TMZ

Επεισόδιο σημειώθηκε στις 05:30 της Δευτέρας σε night club της παραλιακής, με πρωταγωνιστές τον Ίβιτσα Ζούμπατς και τον Ντάριο Σάριτς.

 

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε night club της παραλιακής, με τους Ντάριο Σάριτς – Ίβιτσα Ζούμπατς να έρχονται στα χέρια με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια με ανθρώπους της ασφάλειας του μαγαζιού.

Μαζί με τους δύο NBAers βρισκόταν κι ο επίσης Κροάτης διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τιμ Γεντβάι, που είχε ρεπό τη Δευτέρα (8/7).

Όπως αναφέρει το TMZ και αναπαράγει το SPORT24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 05:30, με τον Ζούμπατς να έχει έντονο διάλογο και τον Σάριτς να προσπαθεί να τον υπερασπιστεί, πριν δεχθεί χτύπημα που τον σώριασε στο έδαφος. Ο νέος παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς έμεινε για μερικά λεπτά ακίνητος, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί κεφαλοκλείδωμα και χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Όλα αυτά έγιναν λίγες ώρες μετά από την ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ζούμπατς είχε 19 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Σάριτς 14 πόντους.

Το βίντεο με το επεισόδιο

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα