Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σάσα Βεζένκοβ: Λέει “όχι” σε Ράπτορς και Παναθηναϊκό

Διαβάζεται σε 2'
Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σάσα Βεζένκοβ: Λέει “όχι” σε Ράπτορς και Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοβ επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς αποφάσισε να αφήσει πίσω το NBA και τους Ράπτορς και να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο Σάσα Βεζένκοβ πήρε τη μεγάλη απόφαση και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, περνώντας ξανά τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Όπως γράφει το SPORT24, ο άλλοτε MVP της EuroLeague αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο προ ολίγων ημερών έγινε trade στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Βεζένκοβ, ωστόσο, δεν θα συνεχίσει την πορεία του στο NBA, καθώς θα γίνει και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στη Γηραιά Ήπειρο. Ο 28χρονος φόργουορντ ενημέρωσε τον μάνατζέρ του ότι δεν τον ενδιαφέρει η περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρακολουθούσε την υπόθεση, αλλά δεν είχε κάνει επίσημη πρόταση. Παράλληλα, αναμένεται να ενημερώσει και τους Ράπτορς ότι δεν θέλει να αγωνιστεί εκεί.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Σακραμέντο Κινγκς μέτρησε 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 42 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA.

“Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για τον Σάσα Βεζένκοβ”

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Νίκο Λώτσο, ο οποίος επιβεβαίωσε την επιθυμία του Βούλγαρου φόργουορντ να μην συνεχίσει στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λώτσος ανάφερε στο SPORT24 ότι “είμαστε σε διαδικασία για εξεύρεση κοινή συναινέσει λύσης με τους Ράπτορς για να μην συνεχίσει ο Σάσα Βεζένκοβ στο Τορόντο”.

Το αστρονομικό συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Βεζένκοβ

Όπως γράφει το SPORT24, ο Ολυμπιακός προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στο Βεζένκοβ, που μαζί με τα πριμ αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ. Είναι 10.000.000 ευρώ για τρία χρόνια εγγυημένο και με την οψιόν αγγίζει τα 17.000.000 ευρώ. Αυτή είναι η προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων που δύσκολα θα αρνηθεί ο Βεζένκοβ όταν λύσει το συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα