Ρεχάγκελ: “Το 2004 είπα στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”

Διαβάζεται σε 2'
Ρεχάγκελ: “Το 2004 είπα στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”
EUROKINISSI

Ο Ότο Ρεχάγκελ μετά το τέλος του φιλικού των Legends 2004 με την επίλεκτη ομάδων των αστέρων της UEFA αναφέρθηκε στο έπος του 2004, αλλά και στο πώς τα κατάφεραν.

Την Πέμπτη (11/7) οι θριαμβευτές του 2004 ξύπνησαν μνήμες στο Έσεν στο φιλικό με την επίλεκτη ομάδων των αστέρων της UEFA.

Όπως γράφει το SPORT24, oι άλλοτε διεθνείς μας ηττήθηκαν 2-1, αλλά είχαν νικήσει, όταν έπρεπε, δηλαδή πριν από 20 χρόνια, με τον Ότο Ρεχάγκελ να αναφέρεται στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο πώς εκείνη η ομάδα κατέκτησε το Euro.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι οι αντίπαλοι ήταν πιο νέοι: “Οι δικοί μας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτεροι. Εκεί που ο Χαριστέας είχε το τετ α τετ θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0”.

Για το αν περίμενε όταν έπαιξε πρώτη φορά στο γήπεδο αυτό το τι θα γινόταν στη ζωή και την καριέρα του: “Τότε ήμουν 20 χρονών, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν στην πορεία της ζωής μου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα”.

Για αν το ρωτούσε ένα παιδί πώς τα κατάφεραν: “Και που προκριθήκαμε ήταν μεγάλη επιτυχία που προκριθήκαμε στην τελική φάση και είπα στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπόρεσα να εκτιμήσω την ποιότητα των παικτών μου σωστά και τους έβαλα στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε να παίξουν. Επίσης οι παίκτες μας πριν 20 χρόνια ήταν στο μομέντουμ της ζωής τους”.

Για το αν παραμένει και πατέρας των παικτών: “Δεν ήθελα να ήμουν πατέρας τους, αλλά προπονητής τους και φίλος τους. Όταν τους συναντάω χαίρομαι πάρα πολύ”.

Για την τύχη που είχαμε ως Έλληνες να βρεθεί στον δρόμο μας: “Και εγώ είχα την τύχη που με πήραν από την Ομοσπονδία και πήρα τον Γιάννη (Τοπαλίδη) ως συνεργάτη μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα