Ρονάλντο: Έβαλε γκολ και έδειξε τον ουρανό για το αδικοχαμένο παιδί του

Ρονάλντο: Έβαλε γκολ και έδειξε τον ουρανό για το αδικοχαμένο παιδί του
O Κριστιάνο Ρονάλντο AP Photo/Alastair J. Grant

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε το 100ο γκολ του στην Premier League και έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στο νεογέννητο μωρό του, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ στο ματς με την Άρσεναλ, μειώνοντας σε 2-1 στο 34′.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League, ενώ έδειξε τον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ στο αδικοχαμένο παιδί του, σε μια άκρως συγκινητική στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα τον θάνατο του νεογέννητου αγοριού του. Η σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, ήταν έγκυος σε δίδυμα, εκ των οποίων το ένα, το αγοράκι, “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», είχε γράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα