Ρουμανία – Ελλάδα 7-14: Η γαλανόλευκη ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα της

Διαβάζεται σε 1'
Εθνική πόλο ανδρών
Εθνική πόλο ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική πόλο ανδρών δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητηθεί ο τίτλος του φαβορί του ματς, κέρδισε άνετα με 14-7 τους Ρουμάνους και έκανε ποδαρικό με το δεξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με το “καλημέρα” η Ελλάδα έδειξε ότι δεν θα αστειευτεί κόντρα στους πιο αδύναμους Ρουμάνους. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου εκμεταλλεύτηκαν τη συνθήκη του παίκτη παραπάνω.

Όπως γράφει το SPORT24, το πρώτο γκολ για την Εθνική πέτυχει από το σημείο του πέναλτι ο Άγγελος Βλαχόπουλος, με τον αρχηγό, Γιάννη Φουντούλη, με έναν κεραυνό από την περιφέρεια να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την Ελλάδα.

Καλογερόπουλος και Γκίλλας απάντησαν στους Ρουμάνους που μείωσαν προσωρινά σε 2-1, ενώ το τέρμα του Γκεοργέσκου διαμόρφωσε το τελικό 4-2 του πρώτου οκταλέπτου.

Ένα σερί 4-0 της Ελλάδας με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου σφράγισε ουσιαστικά τη “γαλανόλευκη” νίκη βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα είχαν οι Ρουμάνοι για να πάρουν κάτι από το ματς.

Σκόρερ χρίστηκαν οι Παπανικολάου, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος και Παπαναστασίου, με την Ελλάδα να δείχνει την επιθετική της πολυφωνία.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-9, 6-11, 7-14

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα