Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός από το Wimbledon

Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός από το Wimbledon
Μαρία Σάκκαρη AP

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκηνικό που είχε δημιουργηθεί από την Τετάρτη, η Σέλμπι Ρότζερς πήρε και το δεύτερο σετ που παίχτηκε την Πέμπτη, επικράτησε 2-0 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbleon.

Δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Σέλμπι Ρότζερς και έτσι η πορεία της στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στο δεύτερο γύρο.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο αγώνας άρχισε το βράδυ της Τετάρτης με την Αμερικανίδα να κατακτά το πρώτο σετ με 7-5, αλλά στη συνέχεια διακόπηκε αφού ο φωτισμός δεν ήταν αρκετός για να συνεχιστεί.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο τενίστριες μπήκαν ξανά στο κορτ για να δώσουν συνέχεια στη μονομαχία τους. Ωστόσο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε.

Οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Στο έβδομο game η Ρότζερς έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3.

Η Σάκκαρη με την πλάτη στον τοίχο σέρβιρε στη συνέχεια για να μείνει ζωντανή στο ματς. Η Σακ προηγήθηκε με 40-0, αλλά η Ρότζερς έφερε το game στα ίσα. Τελικά η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της για να μειώσει σε 5-4.

Η Αμερικανίδα, η οποία από την αρχή του 2ου set βρήκε ρυθμό στο service της, κατάφερε να κλείσει το ματς παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καζάκα Ελεάνα Ριμπάκινα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα