Σάλος με το ομοφοβικό σχόλιο παίκτη του Λάζλο Μπόλονι: “Παίζαμε σαν πούστ***ς”

Σάλος με το ομοφοβικό σχόλιο παίκτη του Λάζλο Μπόλονι: “Παίζαμε σαν πούστ***ς”

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία το ομοφοβικό σχόλιο του μέσου της Μετς, Κέβιν Εντοράμ, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μαρσέιγ, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα παίζει σαν "πούστ***ς. Στη συνέχεια απολογήθηκε.

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε είχε ένα δοκάρι στο 2′ και στο 14′ σκόραρε απέναντι στη Μετς, πηγαίνοντας στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Η εμφάνιση της Μετς δεν ήταν καλή, με τον μέσο της ομάδας, Κέβιν Εντοράμ, να κάνει παράπονα στην ανάπαυλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο Γάλλος μέσος πήγε να μιλήσει στο καθιερωμένο flash interview της Ligue 1 στη γαλλική τηλεόραση και σόκαρε άπαντες όταν χαρακτήρισε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του με τον ομοφοβικό χαρακτηρισμό “¨πούστ***ς.

“Μας λείπει ο χαρακτήρας. Συγχωρήστε με για τον όρο, αλλά παίζουμε σαν πούστ***ς. Φοβόμαστε να παίξουμε την μπάλα”.

Φυσικά κι η ομοφοβική του δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά πυροδότησε καταιγισμό σχολίων στα social media και τη γαλλική τηλεόραση. Μετά το τέλος του ματς απολογήθηκε, ζητώντας δημόσια συγγνώμη για την τοποθέτησή του:

“Ζητώ συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιον. Δεν στόχευα κανέναν, μίλησα πάνω στον θυμό μου. Δεν έπρεπε να πω κάτι τέτοιο. Απλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα