Σάσα Βεζένκοβ: Οι Τορόντο Ράπτορς τον καλωσόρισαν στις 03:13 τα ξημερώματα της Τετάρτης

Διαβάζεται σε 2'
Ο Βεζένκοβ
Ο Βεζένκοβ 2023 AP PHOTO/JEFF CHIU

Μεταμεσονύκτια δημοσίευση από τους Τορόντο Ράπτορς, που καλωσόρισαν στην πόλη και στην ομάδα τους τον Σάσα Βεζένκοβ.

Με ένα post στους λογαριασμούς τους στα social media στις 03:13 τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/7), οι Ράπτορς καλωσόρισαν τον Σάσα Βεζένκοβ στο Τορόντο. Κι ας μη βρίσκεται ο Βούλγαρος φόργουορντ στον Καναδά, αλλά μεταξύ Σόφιας και Αθήνας.

Όπως γράφει το SPORT24, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μετακόμισε από το Σακραμέντο στο Τορόντο πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο η υπόθεσή του παραμένει ρευστή και εκείνος βρίσκεται μεταξύ παραμονής στο NBA για μια δεύτερη ευκαιρία και επιστροφής στην Ευρώπη.

Φυσικά το μαχαίρι και το καρπούζι το έχουν οι Ράπτορς, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του νέου παίκτη τους που έχει εγγυημένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2024/25 αντί 6.66 εκατομμυρίων δολαρίων. Επί της ουσίας, αν ο Βεζένκοβ ζητήσει να αποχωρήσει, θα πρέπει να του κάνουν μία… εξυπηρέτηση, θα πρέπει να σεβαστούν τον άνθρωπο και όχι τον αθλητή ή την επένδυσή τους.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση, το καλωσόρισμα στον Βεζένκοβ δηλαδή, μπορεί να λέει πολλά για τις σκέψεις τους για εκείνον, μπορεί να λέει κάτι, μπορεί και να μην έχει την παραμικρή αξία και να είναι απλώς μία τυπική κίνηση (το πιθανότερο) για την ολοκλήρωση του trade που έστειλε τον Βούλγαρο στο Τορόντο μαζί με τον Ντέιβιον Μίτσελ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα