Συνελήφθη 18χρονος οπαδός για τα επεισόδια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Συνελήφθη 18χρονος οπαδός για τα επεισόδια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
Άνδρες της Αστυνομίας EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις οπαδός της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο γήπεδο "Ο.Κ. Άνω Λιοσίων" το απόγευμα της Μ. Τετάρτης. Στο πλαίσιο ερευνών κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ενεργοποιημένη φωτοβολίδα χειρός και μεταλλικά μέρηξ μάνικας.

Συνελήφθη ένας 18χρονος Έλληνας οπαδός της ΑΕΚ, από αστυνομικούς που λάμβαναν μέτρα στο πλαίσιο αγώνα καλαθοσφαίρισης, που διεξήχθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, 12 Απριλίου 2023, στο γήπεδο «Ο.Κ. Άνω Λιοσίων».

Συγκεκριμένα, περίπου μισή ώρα μετά τις έξι το απόγευμα, στο ημίχρονο του αγώνα, ομάδα αποτελούμενη από περίπου 150 άτομα, εξήλθαν του γηπέδου και επιτέθηκαν απρόκλητα σε βάρος αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που βρίσκονταν στην πύλη Β του γηπέδου, ρίχνοντας μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, έτερη ομάδα αποτελούμενη από 100 περίπου άτομα, εξήλθε από το γήπεδο και πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις ρίχνοντας ομοίως μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, κάνοντας χρήση των αναγκαίων μέσων απώθησαν τους επιτιθέμενους, ενώ παράλληλα συνέλαβαν και τον 18χρονο, ο οποίος συμμετείχε στις επιθέσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους του γηπέδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενεργοποιημένη φωτοβολίδα χειρός, δύο καπάκια από φωτοβολίδες χειρός, τρία μεταλλικά μέρη μάνικας πυροσβεστικού κρουνού και γάντι.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα