Stoiximan Super League: Πού θα δείτε Λαμία – Ολυμπιακός, Άρης – Αστέρας AKTOR και Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Διαβάζεται σε 1'
Stoiximan Super League: Πού θα δείτε Λαμία – Ολυμπιακός, Άρης – Αστέρας AKTOR και Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
EUROKINISSI

Η τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League εκκινεί με τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου καθώς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας και ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρα AKTOR, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με το Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός.

Η δράση επιστρέφει στη Stoiximan Super League με την τρίτη αγωνιστική, καθώς το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Όπως γράφει το SPORT24, πρώτος χρονικά μπαίνει στη μάχη ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος στις 19:30, μια αναμέτρηση που μπορείτε να δείτε από το COSMOTE Sport 1 και από το Match Center του SPORT24.

Μισή ώρα μετά ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρα AKTOR στο άδειο Κλεάνθης Βικελίδης λόγω τιμωρίας. Τον αγώνα μπορείτε να δείτε από το NOVA Sports Prime και από το Match Center του SPORT24.

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι η μάχη των δύο ουραγών, Παναιτωλικού και Πανσερραϊκού που θα διεκδικήσουν τους πρώτους τους βαθμούς. Τον αγώνα μπορείτε να δείτε από το COSMOTE Sport 2 και φυσικά από το Match Center του SPORT24.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα