Super League: Πού θα δείτε τα ΠΑΟΚ – Άρης, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Λαμία που κρίνουν τίτλο και Ευρώπη

Διαβάζεται σε 2'
Super League: Πού θα δείτε τα ΠΑΟΚ – Άρης, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Λαμία που κρίνουν τίτλο και Ευρώπη
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Το φινάλε της Stoiximan Super League θα είναι δραματικό, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεκδικούν τον τίτλο ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν στη Λεωφόρο για την τρίτη θέση και ένα εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων.

Η Stoiximan Super League έφτασε στο τέλος και η τελευταία στροφή, όπως και την περσινή σεζόν, αναμένεται να έχει αρκετές συγκινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ που ηγείται της κούρσας αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και θέλει τη νίκη για να σηκώσει αυτός το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena και θέλει τη νίκη, αλλά και ένα στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ώστε να κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα φυσικά περιλαμβάνει και ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, που ναι μεν δεν κρίνει τον τίτλο, όμως οι δύο ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα χρόνια. Ο Ολυμπιακός βολεύεται και με την ισοπαλία, μιας και προπορεύεται του Παναθηναϊκού.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μια αγωνιστική πριν το τέλος:

Sport24

Τους αγώνες θα τους παρακολουθήσετε από τα κανάλια της COSMOTE TV και της NOVA, αλλά και από το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστική των playoffs και τα κανάλια

  • 20:00 Άρης – ΠΑΟΚ / NOVA Sports Prime
  • 20:00 ΑΕΚ – Λαμία / COSMOTE Sport 1
  • 20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός / COSMOTE Sport 2

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα