Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τις εκτός έδρας δοκιμασίες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική

Διαβάζεται σε 1'
CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λειβαδειά, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα “Απόστολος Νικολαΐδης” για το ματς με την Athens Kallithea, ενώ Βόλος και ΟΦΗ μονομαχούν στο Πανθεσσαλικό. Πού θα δείτε τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Συνέχεια στη δράση της Stoiximan Super League και την Κυριακή (1/9), με τέσσερις αναμετρήσεις να διεξάγονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το SPORT24, στις 19:00, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο “Λάμπρος Κατσώνης”, με στόχο να πάρει το τρίποντο και να μην αφήσει περισσότερους βαθμούς, μετά από την γκέλα με τη Λαμία στην OPAP Arena. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD.

Μισή ώρα αργότερα, Βόλος και ΟΦΗ κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Σέντρα στις 19:30, τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 2HD.

Στις 20:30, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και προσδοκά να φύγει για τη Θεσσαλονίκη με το απόλυτο 3/3. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports Prime HD.

Στην τελευταία, χρονικά, αναμέτρηση στις 22:00, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα, στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Οι πράσινοι φιλοξενούνται στη Λεωφόρο από την Athens Kallithea και θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκες μετά από τη σπουδαία πρόκριση επί της Λανς μεσοβδόμαδα. Τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1HD.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα