Στον Παναθηναϊκό ο Τσεντί Οσμάν – Βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Διαβάζεται σε 2'
Στον Παναθηναϊκό ο Τσεντί Οσμάν – Βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
AP Photo

Ο Τσεντί Οσμάν (29 ετών, 2.04 μέτρα) αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρωί του Σαββάτου (7/9), με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού AKTOR να ανακοινώνει την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν (29 ετών, 2.04 μέτρα), μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Οι πράσινοι, όπως γράφει το SPORT24, εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν NBAer με 476 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τις φανέλες των Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σαν Αντόνιο Σπερς, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία την 7η ημέρα του Σεπτεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο, το τριφύλλι συμπληρώνει τη γραμμή των σμολ φόργουορντ, προσθέτοντας τον Τούρκο στους Μάριους Γκριγκόνις και τον Ιώαννη Παπαπέτρου στη θέση “3”, οκτώ ημέρες μετά από την ενίσχυση κάτω από το καλάθι, με τη μεταγραφή του Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Οσμάν είχε αναδειχθεί σε επίπεδο EuroLeague με την φανέλα της Αναντολού Εφές, για λογαριασμό της οποίας αγωνίστηκε από το 2012 έως και 2017.

Τις επτά σεζόν που μεσολάβησαν έκτοτε, ο 29χρονος φόργουορντ είχε 476 συμμετοχές στο NBA με Καβαλίερς και Σπερς, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια με την ομάδα του Σαν Αντόνιο μετρώντας κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

“Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της EuroLeague δυνάμωσαν αρκετά φέτος.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι ακόμα.

Και λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα