Super League Interwetten: Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα, πάει για 11-12 Σεπτεμβρίου

Super League Interwetten: Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα, πάει για 11-12 Σεπτεμβρίου
Η μπάλα της Super League Eurokinissi Sports

Λευκός καπνός δεν βγήκε από το κρίσιμο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με τη ΓΣ να παίρνει αναβολή για τις 31 Αυγούστου, το οποίο σημαίνει πως το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το ελληνικό φίλαθλο κοινό αδημονούσε για την έναρξη της Super League Interwetten το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Αυγούστου), με δεδομένο πως η προγραμματισμένη σέντρα για το διήμερο 21-22 Αυγούστου αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυχτός, ωστόσο ούτε αυτή τη φορά θα έχουμε αίσιο τέλος στο μακρόσυρτο αυγουστιάτικο ποδοσφαιρικό σίριαλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Super League, αποφασίστηκε ομόφωνα, η ΓΣ να πάρει αναβολή για τις 31 Αυγούστου, το οποίο, σύμφωνα με το SPORT 24, σημαίνει πως το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν θα αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/08) και πάει για 11-12 Σεπτεμβρίου, καθώς ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η ενημέρωση της Super League Interwetten:

“Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα