Τα σπαράγγια “έδειξαν” την Αγγλία ως πρωταθλήτρια Ευρώπης

Διαβάζεται σε 2'
Τα σπαράγγια “έδειξαν” την Αγγλία ως πρωταθλήτρια Ευρώπης
Η μοναδική μελλοντολόγος που βλέπει όσα θα γίνουν στα σπαράγγια, επί το έργον. YouTube

Η μόνη asparamancer του κόσμου, η Βρετανίδα Jemina Packington έριξε τα σπαράγγια της για να δει ποιος θα πάρει το Euro2024.

Η Jemima Packington δηλώνει μελλοντολόγος. Για την ακρίβεια, asparamancer. Είναι η μόνη περίπτωση fortune teller του κόσμου που χρησιμοποιεί σπαράγγια για τις προβλέψεις της.

Η μέθοδος είναι απλή: παίρνει μια χούφτα φρέσκα σπαράγγια Worcestershire που καλλιεργούνται στην Vale of Evesham (είναι η περιοχή που ‘βγάζει’ τα λαχανικά που τρώνε στη Μεγάλη Βρετανία), τα πετάει και ο τρόπος που προσγειώνονται τους δείχνει το μέλλον.

Aκολουθεί παλαιότερο ρεπορτάζ για την σπαραγγομαντεία.

Η «Mystic Veg», όπως είναι το παρατσούκλι της, έχει πει πως κληρονόμησε το χάρισμα της από τη θεία της που διάβαζε φύλλα τσαγιού και της έμαθε την… τέχνη. Άρχισε να κάνει προβλέψεις στα 8 της χρόνια και όπως ισχυρίζεται έχει ποσοστό επιτυχίας από 75 έως 90% στις έως 50 προβλέψεις που κάνει για πελάτες της κάθε ημέρα.

Μεταξύ αυτών που έχει προβλέψει και έχει δημοσιοποιήσει, είναι τα αποτελέσματα του referendum για το Brexit, ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ και η έξοδος της Μέγκαλ Μαρκ από το Μπάκιγχαμ.

Πιο πρόσφατα αποκάλυψε ότι τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή θα φτάσουν σε «οριακό σημείο», συν την αποκάλυψη πως ένα δημόσιο πρόσωπο επωφελήθηκε από παράνομες ενέργειες (Ντόναλντ Τραμπ;). Είχε πετύχει και άλλα που αφορούσαν τη βασιλική οικογένεια.

Προφανώς και της ζήτησαν να προβλέψει πού θα τερματίσει η Αγγλία στο Euro2024. Η 67χρονη είπε πως θα φτάσει στο τέλος της διαδρομής, κατακτώντας το τρόπαιο για πρώτη φορά έπειτα από 58 χρόνια.

Όπως δήλωσε στην Manchester Evening News «πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πώς μπορεί να τα πάει η Αγγλία στο Euro, οπότε ανέλυσα πολύ προσεκτικά τα σπαράγγια. Κάθε φορά δείχνουν τις ίδιες λέξεις: it’s coming home.

Οι οπαδοί της Αγγλίας έχουν κάθε δικαίωμα να είναι θετικοί και αισιόδοξοι. Μπορώ επίσης να δω τον Χάρι Κέιν να είναι πολύ δυνατός».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα