Ταυτοποιήθηκε και προσήχθη ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Διαβάζεται σε 2'
Κροτίδα που πέταξε οπαδός προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ
Κροτίδα που πέταξε οπαδός προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ Eurokinissi @ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Η Αστυνομία ενημέρωσε επισήμως για την ταυτοποίηση του δράστη, που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκε ο οπαδός του Ολυμπιακού που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το SPORT24, γίνεται λόγος για ταυτοποίηση ενός 21χρονου για ρίψη κροτίδας, ενώ “σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας”.

Πρόκειται για την κροτίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και την οριστική διακοπή του ντέρμπι του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως σε πρώτο χρόνο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθως άσκησε έφεση. Δεδομένου πως οι δύο ομάδες είχαν το δικαίωμα μέχρι χθες (6/11) να καταθέσουν τα σχετικά υπομνήματα, αμφότερες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

Η ανάρτηση του υπουργού ΠΡΟΠΟ, Γιάννη Οικονόμου

H Ελληνική Αστυνομία, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας. H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα