Conference League: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό

Διαβάζεται σε 2'
Τελικός Conference League
Τελικός Conference League EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 19:00 άρχισε να γεμίζει το πέταλο των φίλων του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να φωνάζουν συνθήματα και να βάζουν και τα πανό τους. Κόκκινη λαοθάλασσα στο ΣΕΦ. Εντυπωσιακές εικόνες.

 

Λίγη ώρα έχει μείνει για την έναρξη του μεγάλου τελικού του Conference League, με Ολυμπιακό και Φιορεντίνα να μάχονται στην Opap Arena για την κατάκτηση του τίτλου.

Ήδη, οι κερκίδες έχουν γεμίσει με οπαδούς των δύο ομάδων και όλα δείχνουν έτοιμα για την έναρξη του αγώνα στις 10.

Οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το SPORT 24, μαζεύτηκαν από νωρίς στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αφού πέρασαν τους πρώτους ελέγχους, βρήκαν τις θέσεις τους στην εξέδρα και έβαλαν και τα πρώτα τους πανό στο γήπεδο, πίσω από το ένα πέταλο του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός με τη Φιορεντίνα.

Το αδιαχώρητο έξω και από το ΣΕΦ, καθώς χιιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονταν να μεταβούν στην OPAP Arena.

SPORT24

Οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μαζευτεί στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά για να δουν τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, με την πανοραμική εικόνα να είναι εντυπωσιακή.

Κάποιοι ανέβηκαν σε σκαλωσιά στην πλατεία Κοραή για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη τον μεγάλο τελικό, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να ανέβουν ακόμα και σε περίπτερο στο κέντρο του Πειραιά για να έχουν καλύτερη θέα.

Νωρίτερα, η UEFA ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκαν 265 εισιτήρια που αντιστοιχούν σε θέσεις που καταλαμβάνουν φίλαθλοι της Φιορεντίνα για τη διασφάλιση της ασφάλειας του τελικού του Conferenece League κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα