Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό

Διαβάζεται σε 2'
Ο Φατίχ Τερίμ
Ο Φατίχ Τερίμ EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, ύστερα από τη μέτρια πορεία της ομάδας και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Με Χρήστο Κόντη οι πράσινοι κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε έπειτα από συνάντηση του Τούρκου προπονητή με τον διοικητικό ηγέτη των πρασίνων, Γιάννη Αλαφούζο. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως το προτιμότερο είναι να ολοκληρωθεί τώρα η συνεργασία τους.

Όπως γράφει το SPORT24, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στην απόφαση της απομάκρυνσης του πολύπειρου τεχνικού, έπειτα από μόλις λίγους μήνες παρουσίας του στον πάγκο του τριφυλλιού.

Τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, ήταν η βαριά ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ την Τούμπα και ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε δραστική αλλαγή πριν από το τελευταίο παιχνίδι των playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά και από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Τα ηνία στον Χρήστο Κόντη

Όσον αφορά στον διάδοχο, ο Χρήστος Κόντης θα έχει τον ρόλο του υπηρεσιακού και θα κληθεί να οδηγήσει τους πρασίνους στο κρίσιμο ματς με τους ερυθρολεύκους και στον τελικό με τον Άρη.

Ο 49χρονος τεχνικός κάθισε το προηγούμενο διάστημα στον πάγκο του Βόλου, συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα της Μαγνησίας να παραμείνει στην κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των playouts.

Ο Κόντης γνωρίζει πολύ καλά τα πράσινα αποδυτήρια, αφού υπήρξε για 2,5 χρόνια ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μέχρι τη φυγή του Σέρβου προπονητή τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Κόντης είχε πάντα πολύ καλή επαφή και σχέση με τους παίκτες κι έχει μπροστά του μία τρομερά δύσκολη αποστολή, αλλά και μία πολύ μεγάλη πρόκληση.

Στο παρελθόν ο Κόντης έχει καθίσει για 5 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού, ως υπηρεσιακός προπονητής τη σεζόν 2017/18, ενώ υπήρξε πρώτος προπονητής της Χάτα των ΗΑΕ από τον Μάιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιθανότερος άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο άλλοτε “πράσινος”, Αλέξανδρος Τζιόλης που είχε και στον Βόλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα