Τενίστες έγιναν χρυσοί Ολυμπιονίκες μια εβδομάδα μετά το χωρισμό τους

Διαβάζεται σε 2'
Τενίστες έγιναν χρυσοί Ολυμπιονίκες μια εβδομάδα μετά το χωρισμό τους
Oι Tomas Machac και Katerina Siniakova πήραν το χρυσό, μια εβδομάδα μετά το τέλος της σχέσης τους. AP Photo Andy Wong

Οι Tσέχοι Σινιάκοβα και Μάχατς κατέκτησαν το χρυσό στο μικτό διπλό, μια εβδομάδα μετά το χωρισμό τους. Ήταν μαζί τέσσερα χρόνια.

Κατερίνα Σινιάκοβα και Τόμας Μάχατς ήταν ζευγάρι στο τένις και τη ζωή, από το 2020. Διεκδικούσαν διακρίσεις, παράλληλα με την προσωπική τους ευτυχία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι φόρεσαν το χρυσό μετάλλιο στο μικτό διπλό.

Με μια παρένθεση: μετά το Prague Open που ολοκληρώθηκε μια εβδομάδα πριν αρχίσει το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, ανακοίνωσαν πως είχαν χωρίσει. Ο λόγος ήταν πως ήθελαν να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Δημοσιεύτηκαν πολλά άρθρα που εξέφραζαν ανησυχίες για το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν οι εκπρόσωποι της Τσεχίας στο Παρίσι.

Η Σινιάκοβα θύμισε πως κι εκείνη και ο πρώην σύντροφος της είναι επαγγελματίες, ως εκ τούτου δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο.

Στο Ολυμπιακό χωριό ζούσαν σε διαφορετικά δωμάτια και γενικά, έκανε ο καθένας ό,τι ήθελε με εξαίρεση τις προπονήσεις και φυσικά, τους αγώνες.

Όταν νίκησαν τους Κινέζους Ουάνγκ Σινιού και Ζανγκ Ζιζέν στον τελικό του μικτού διπλού, αγκαλιάστηκαν σφικτά και αντάλλαξαν ένα φιλί.

Κάπως έτσι, άρχισαν οι φήμες πως είναι πάλι μαζί. Σε σχετική ερώτηση, η πρωταθλήτρια στο διπλό στο Roland Garros και στο Wimbledon απάντησε πως «δεν χρειάζεται να ξέρετε τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή. Επίσης, μας αρέσει να σας βλέπουμε μπερδεμένους.

«Είμαστε τόσο επαγγελματίες που χωρίσαμε ακριβώς για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε πλήρως σε αυτό το μετάλλιο. Το κατακτήσαμε και τώρα θα δούμε τι θα γίνει».

Ο παρτενέρ της στα courts αρκέστηκε στο ότι «αυτό που έχουμε είναι top secret».

Ο Φαμπιάν Φακάν έγραψε στο Χ (Twitter) αυτό που ακολουθεί. Σχολίασε και ότι η κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου μπορεί να αναζωπυρώσει την σπίθα στη σχέση σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα