Τεντόγλου – Καραλής για τις φωτιές: “Φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση”

Διαβάζεται σε 2'
Τεντόγλου – Καραλής για τις φωτιές: “Φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση”
EUROKINISSI

Για τις φωτιές που μαίνονται στην Αττική μίλησαν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα επέστρεψε τη Δευτέρα (12/8) η ελληνική αποστολή, έπειτα από την προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την άφιξή της να περνά σε δεύτερη μοίρα ελέω της πύρινης λαίλαπας που πλήττει την Αττική.

Στις πρώτες δηλώσεις τους μόλις βγήκαν από το αεροπλάνο, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από τις πυρκαγιές.

“Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως” ανέφερε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου. “Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη”, κατέληξε.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με τη σειρά του δήλωσε: “Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αβλαβείς. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτείνιαζε η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στενοχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα