Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σολ Μπάμπα σε ηλικία 39 ετών

Διαβάζεται σε 2'
Σολ Μπάμπα
Σολ Μπάμπα ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια βυθίστηκε σε θλίψη στο άκουσμα του θανάτου του 39χρονου Σολ Μπάμπα.

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Ιβοριανό παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό Σολ Μπάμπα να φεύγει ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, με την Αδάνασπορ, την οποία υπηρετούσε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, να γνωστοποιεί την πολύ άσχημη είδηση.

“Ο τεχνικός διευθυντής μας, Σουλεϊμάνε Μάμπα, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από το ματς απέναντι στην Μανίσα χθες, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Manisa Celal Bayar University και δυστυχώς έχασε τη μάχη εκεί.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του”, ανέφερε, σύμφωνα με το SPORT24, σε ανακοίνωσή της η τουρκική ομάδα, με τον Μπάμπα να έχει διαγνωστεί με καρκίνο του λεμφικού συστήματος και να ξεπερνάει τη συγκεκριμένη περιπέτεια με την υγεία του το 2021 αλλά να χάνει τη μάχη με το θάνατο τρία χρόνια αργότερα.

Σημειώνεται πως ο εκλιπών είχε αρχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Παρί (2004-06) και έκτοτε είχε φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων οι Χιμπέρνιαν, Λέστερ, Τράμπζονσπορ, Παλέρμο, Λιντς, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο, με την τελευταία να έχει μάλιστα πανηγυρίσει την άνοδο στην Premier League το 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα