Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Καρυπίδης (του Λαζάρου) δεν είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης

Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Καρυπίδης (του Λαζάρου) δεν είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης
Ο Θόδωρος Καρυπίδης MotionTeam

Παρά τα όσα αναγράφονται στο επίσημο site της ΠΑΕ Αρης, πρόεδρος της εταιρίας δεν είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου. Το σχετικό έγγραφο που το αποδεικνύει.

Πριν από περίπου 15 ημέρες, συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου του 2019, ο Αλέξης Κούγιας είχε καταγγείλει στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague ότι ο Θόδωρης Καρυπίδης δεν είναι ο πραγματικός πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μάλιστα είχε προσκομίσει και έγγραφα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο σύμφωνα με τα οποία πρόεδρος ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη και όχι του Λαζάρου.

Ο παραπάνω ισχυρισμός αποδεικνύεται πάντως από την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 7 Δεκεμβρίου η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή με αριθμό πρωτοκόλλου 1463573.

Σ’ αυτήν τονίζεται ότι “την 07.12.2018 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 1589788 το από 28.11.2018 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΗΣ» Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 139770960000, σύμφωνα με το οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως την εταιρεία εκπροσωπεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ., κ. Καρυπίδης Θεόδωρος του Ανέστη”.

Ιδού το σχετικό έγγραφο

https://www.news247.gr/download/7582//577000/kar.pdf

Παρόλα αυτά ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο επίσημο site της ΠΑΕ Αρης παρουσιάζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου (ο γνωστός Καρυπίδης δηλαδή πρώην μεγαλομέτοχος της Βέροιας).

Ο Καρυπίδης του Λαζάρου μάλιστα εξακολουθεί να δίνει το παρών στα συμβούλια της Superleague και να ψηφίζει για λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα