Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού πριν από το Final Four της EuroLeague

Διαβάζεται σε 2'
Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού πριν από το Final Four της EuroLeague
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Δείτε τους πέντε αγώνες που έχουν Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός πριν από το Final Four της EuroLeague.

Δώδεκα ημέρες έμειναν για το Final Four του Βερολίνου, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να έχουν μπροστά τους τρεις και δύο αγώνες αντίστοιχα για το ελληνικό πρωτάθλημα πριν συγκεντρωθούν στο 100% στους ημιτελικούς με τη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως γράφει το SPORT24, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παίξει τη Δευτέρα (13/5) με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την τελευταία αγωνιστική του TOP-6 της Stoiximan Basket League και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εντός (16/5 στις 20:15) και εκτός έδρας (18/5) για τον πρώτο γύρο των playoffs. Οι σειρές θα κριθούν στις δύο νίκες, οπότε οι πράσινοι θέλουν να καθαρίσουν για να μην έχουν εκκρεμότητα μετά από το Final Four της EuroLeague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, από την άλλη, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της στο TOP-6 με την εκτός έδρας επικράτηση επί του Κολοσσού και έχει μπροστά της τους αγώνες με την ΑΕΚ. Το πρώτο ματς θα γίνει την Τετάρτη (15/5 στις 17:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το δεύτερο το Σάββατο (18/5 στις 17:15) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων που θα φιλοξενήσει Παρασκευή και Κυριακή το Final Four της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα