Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: “Ο Μπαρτζώκας είναι ο λόγος που ανανέωσα με τον Ολυμπιακό”

Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: “Ο Μπαρτζώκας είναι ο λόγος που ανανέωσα με τον Ολυμπιακό”
EUROLEAGUE FINAL 4 EUROKINISSI SPORTS

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για το τι περιμένει από τον τελικό του Final Four 2023 με τη Ρεάλ, μίλησε ο Τόμας Γουόκαπ.

Μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης έχουν αναπτύξει οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Τόμας Γουόκαπ, με τον Αμερικανό γκαρντ να παραδέχεται στην κάμερα του SPORT24, λίγο πριν από το μεγάλο τελικό του Final Four 2023, ότι ο Έλληνας τεχνικός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Για τα κοπλιμέντα που δέχτηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα: “Ο λόγος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό είναι ο κόουτς Μπαρτζώκας. Πολλά πράγματα μετρούν σε μία τέτοια απόφαση, αλλά μου αρέσει να παίζω για αυτόν. Το να μιλάει με τέτοια λόγια κάποιος που θαυμάζεις και σου αρέσει να παίζεις για αυτόν σημαίνει πολλά”.

Για το αν θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι με τη Ρεάλ συγκριτικά με αυτό με τη Μονακό: “Δεν το νομίζω. Είναι όλα καινούρια. Έχουμε μπροστά μας καινούρια σαράντα λεπτά. Θα είναι σκληρό ματς, με επαφές. Θα υπάρχει θόρυβος από νωρίς το πρωί. Περιμένω 40 λεπτά σκληρής μάχης”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα