Τρομακτικό τροχαίο για τον Ντάνστον: Κοντέινερ από νταλίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του

Τρομακτικό τροχαίο για τον Ντάνστον: Κοντέινερ από νταλίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του

Περιπέτεια για τον Μπράιαν Ντάνστον, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Κοντέινερ από νταλίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του. Ο αρχηγός της Αναντολού Εφές τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται ο Μπράιαν Ντάνστον, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου. Ο αρχηγός της Αναντολού Εφές στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, που ακολουθούσε στον δρόμο.

Όπως γράφει το SPORT24, όλα συνέβησαν όταν φορτίο που κουβαλούσε η νταλίκα που προπορευόταν βρήκε σε σήραγγα, στην οποία επρόκειτο να μπει. Το ύψος της οποίας όμως δεν ήταν αρκετό για να περάσει κανονικά η νταλίκα, με αποτέλεσμα το κοντέινερ να ξεκολλήσει από τη βάση της νταλίκας και να πέσει πάνω στο τζιπ που οδηγούσε ο Μπράιαν Ντάνστον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο σέντερ της Αναντολού Εφές φέρει τραύματα στο σώμα του, ενώ του γίνονται ενδελεχείς εξετάσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της Αναντολού Εφές δεν αναφέρει πολλά, αλλά είναι καθησυχαστική: “Ο Ντάνστον είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό παρακολούθηση”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα