Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η κλήρωση του Στέφανου στο Wimbledon

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς AP Photo Manu Fernandez

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No.11) έμαθε το μονοπάτι του στο Wimbledon, με την κληρωτίδα να τον τοποθετεί στο κάτω μέρος του ταμπλό, ενώ στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ.

Το τρίτο Grand Slam είναι προ των πυλών, καθώς το Wimbledon είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη 1 Ιουλίου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) έμαθε τους αντιπάλους του στο βρετανικό Όπεν.

Πρώτο εμπόδιο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ο οποίος τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό, θα είναι ο Ιάπωνας Τάρο Ντάνιελ, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη (02/07).

Σε περίπτωση πρόκρισης ο 25χρονος τενίστας θα μονομαχήσει έναν εκ των Έμιλ Ρουσουβουόρι ή Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ενώ στον τρίτο γύρο πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Σεμπάστιαν Κόρντα και Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Από τη φάση των 16 και μετά τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τον Τσιτσιπά, καθώς στο τέταρτο μέρος του ταμπλό φαβορί για να βρεθεί στον δρόμο του είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στα προημιτελικά ενδέχεται να πέσει πάνω στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ στα ημιτελικά ξεχωρίζει το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασής του από το χειρουργείο που έκανε προσφάτως στο πόδι του και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα έχει επιστρέψει στα courts.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Γιανίκ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ.

Αναλυτικά το μονοπάτι του Τσιτσιπά

1ος Γύρος: Τάρο Ντάνιελ

2ος Γύρος: Έμιλ Ρουσουβουόρι/Μακένζι ΜακΝτόναλντ

3ος Γύρος: Σεμπάστιαν Κόρντα/Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα

Φάση των 16: Αντρέι Ρούμπλεφ

Προημιτελικά: Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ημιτελικά: Νόβακ Τζόκοβιτς

Τελικός: Γιανίκ Σίνερ/Κάρλος Αλκαράθ

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα