Τσιτσιπάς: “Αγαπητοί haters, έχω πολλά περισσότερα να σας δώσω για να θυμώσετε”

Τσιτσιπάς: “Αγαπητοί haters, έχω πολλά περισσότερα να σας δώσω για να θυμώσετε”
Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα post στο Instagram στο οποίο έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τους haters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην τελευταία μέρα των ομίλων των ATP Finals και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Ρώσος τενίστας τον κέρδισε με τα λίγα εργαλεία που διαθέτει, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα social media.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, ο ίδιος έστειλε ένα μήνυμα προς τους haters του, στο οποίο τους συνέστησε να είναι υπομονετικοί για τη συνέχεια.

“Αγαπητοί haters, έχω πολλά περισσότερα να σας δώσω για να νευριάσετε. Απλά κάντε υπομονή”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής στο Instagram.

Τι προηγήθηκε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε αμέσως μετά την ήττα από τον Ρούμπλεφ ότι ο ίδιος ένιωσε πώς έπαιξε καλύτερα και ότι είχε να κάνει περισσότερα πράγματα με την μπάλα. Παράλληλα ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι διέθετε λίγα εργαλεία για να τον αντιμετωπίσει.

“Ένιωσα πως ήμουν ο καλύτερος παίκτης εκεί έξω, πως μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα με την μπάλα, να είμαι πιο δημιουργικός. Δεν χρειάζεται καν να το πω αυτό, νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Αλλά κατάφερε να επικρατήσει με τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του. Ήταν σε θέση να τα αξιοποιήσει και να πάρει τη νίκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα