Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να υποστηρίζει την Τζένοα από μικρός

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο “Λουίτζι Φεράρις” για τον αγώνα της Τζένοα με την Ρόμα δεν ήταν τυχαία, με τον Έλληνα τενίστα να αποκαλύπτει on camera το λόγο που υποστηρίζει την ομάδα της Γένοβας από μικρό παιδί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε για λίγο τα κορτ κι επισκέφτηκε την Κυριακή το Λουίτζι Φεράρις για να δει διά ζώσης (μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα) την αναμέτρηση της Τζένοα με τη Ρόμα (1-1) για την 4η αγωνιστική της Serie A με τον Έλληνα τενίστα να αποθεώνεται μάλιστα από το κοινό των ροσομπλού όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και δοκίμασε να κάνει μερικά σουτ.

Ωστόσο, όπως γράφει το SPORT24, η παρουσία του στο γήπεδο μόνο τυχαία δεν ήταν, με τον Τσιτσιπά να δίνει συνέντευξη στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού “DAZN” και να αποκαλύπτει πως η Τζένοα αποτελεί την ποδοσφαιρική του αγάπη από παιδική ηλικία.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υποστηρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό την Τζένοα οπότε είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Έχουν από τους καλύτερους και πιο ενθουσιώδεις οπαδούς στην Ιταλία και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ”, τόνισε αρχικά, για να προσθέσει με νόημα:

“Εάν σας έλεγα τι με έκανε να υποστηρίζω την Τζένοα, δεν θα με πιστεύατε. Ενώ ήμουν μικρός, έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με τον αδερφό μου, έπρεπε να επιλέξω μία ομάδα και είδα την Τζένοα, το έμβλημα του συλλόγου είναι εκπληκτικό.

Από τότε άρχισα να την στηρίζω. Εάν μου λέγατε τότε, ότι θα βρισκόμουν τώρα εδώ, στο γήπεδο της ομάδας που στηρίζω από μικρός, δεν θα σας πίστευα.

Είμαι τυχερός που έχω παίξει τόσο καλό τένις ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Έπαιζα ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου μέχρι τα 12 χρόνια μου.

Μετά από αυτή την ηλικία ερωτεύτηκα το τένις αλλά αγαπούσα πάντα το ποδόσφαιρο και ίσως να ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, οπότε αυτό το περιβάλλον μού είναι πολύ οικείο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα