Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός με ανατροπή στον 1ο γύρο του Τόκιο για τον Έλληνα τενίστα, που ένιωσε αδιαθεσία

Διαβάζεται σε 2'
Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός με ανατροπή στον 1ο γύρο του Τόκιο για τον Έλληνα τενίστα, που ένιωσε αδιαθεσία
AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Άλεξ Μίκελσεν και αποχαιρέτησε πρόωρα το 500άρι όπεν στο Τόκιο. Αδιαθεσία στο 2ο σετ .

Με το αριστερό μπήκε ο Στέφανος Τσίτσιπας (Νο.12) στα επίσημα τουρνουά μετά την κατάκτηση του Laver Cup με την Team Europe.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε μετά από περίπου δύο ώρες ματς με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 2-6) από τον Αμερικανό Άλεξ Μίκελσεν (Νο.49), με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει από τον 1ο γύρο το 500άρι όπεν στο Τόκιο.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 6-4 χάρις στο εκπληκτικό του ξεκίνημα και τα δύο μπρέικ που κατάφερε να κάνει στο σερβίς του Αμερικανού, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Μάλιστα, στο δεύτερο σετ ένιωσε και αδιαθεσία, η οποία τον οδήγησε στο να καλέσει ιατρικό τάιμ άουτ. Στην επιστροφή του στο κορτ δεν μπόρεσε να αντεπέξελθει στο παιχνίδι του Μίκελσεν και στις καιρικές συνθήκες της ιαπωνικής πόλης, με συνέπεια να χάσει τα δύο επόμενα σετ με σχετική άνεση και να πει αντίο στο Τόκιο.

Ο 26χρονος τενίστας θα παραμείνει στην Ασία, αφού στις 2 Οκτωβριου αρχίζει το Masters της Σανγκάης με τη συμμετοχή του ίδιου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα