Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Τι θέση καταλαμβάνουν στην παγκόσμια κατάταξη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαβάζεται σε 1'
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη EUROKINISSI

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσαν την συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη (No.11) και η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε σταθερά στην όγδοη θέση.

Άνοδο μιας θέσης κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα rankings της παγκόσμιας κατάταξης (No.11), ενώ η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στην όγδοη θέση που και βρισκόταν και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικά, όπως γράφει το SPORT24, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό ανδρών και αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Χάρη στην πορεία του εξασφάλισε την 11η θέση, από το νούμερο που ήταν πριν το ολυμπιακό τουρνουά. Γιανίκ Σίνερ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ παραμένουν αμετακίνητοι στις πρώτες τρεις θέσεις.

Σταθερή παρέμεινε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια εξακολουθεί να βρίσκεται στο (No.8) της παγκόσμιας κατάταξης.

Θυμίζουμε ότι η 29χρονη αθλήτρια αποκλείστηκε στη φάση των 16 των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό γυναικών και απέσυρε την συμμετοχή της στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Τις τρεις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών συμπληρώνουν με αναλυτική σειρά οι: Σβιόντεκ, Γκοφ και Σαμπαλένκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα