Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκαρισμένοι οι Έλληνες διεθνείς στην είδηση του θανάτου του 31χρονου

Διαβάζεται σε 2'
Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκαρισμένοι οι Έλληνες διεθνείς στην είδηση του θανάτου του 31χρονου
EUROKINISSI

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είναι πλέον εν ζωή σκορπώντας τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Σοκαρισμένοι είναι και οι Έλληνες διεθνείς που έμαθαν στο ξενοδοχείο την τραγική είδηση.

Το απόλυτο σοκ προκάλεσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σοκαρισμένοι είναι και οι Έλληνες διεθνείς στο Λονδίνο, οι οποίοι -όπως γράφει το SPORT24– πληροφορήθηκαν την είδηση στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή.

Άλλωστε μιλάμε για έναν εν ενεργεία διεθνή που με τη γαλανόλευκη έπαιξε τελευταία φορά στον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα και μάλιστα είχε παίξει σε 12 παιχνίδια, φορώντας το εθνόσημο.

“Είναι σαν ένας κακός εφιάλτης” έβγαινε από τα χείλη των διεθνών, οι οποίοι δεν έχουν λόγια γι’ αυτό που συνέβη.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ήταν εν ενεργεία μέλος της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο του 2024.

O Μπάλντοκ είχε γεννηθεί στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα είχε κάνει στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα με την οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ. Εως το 2017, αγωνίστηκε, μέσω δανεισμού, στις αγγλικές ομάδες Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Οξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ) και πέτυχε 6 γκολ.

Στο ενεργητικό του είχε συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα