Χαμός και ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα: Οπαδός χτύπησε παίκτη και προπονητή

Χαμός και ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα: Οπαδός χτύπησε παίκτη και προπονητή

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας βόλεϊ στην Πάτρα μεταξύ του Ερμή και της Πάτρα Βόλεϊ, με οπαδό να εισβάλει στο γήπεδο και να χτυπάει τον βοηθό προπονητή των γηπεδούχων.

Βίαιες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο “Κ. Πετρόπουλος” στην Πάτρα στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ερμή και Πάτρας Βόλεϊ.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Ερμής έκανε την ολική ανατροπή στον τρίτο και τελευταίο τελικό των playoffs της Β’ Εθνικής βόλεϊ Ανδρών της ΕΣΠΕΠ, επικρατώντας 3-2 σετ και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όμως ο αγώνας στιγματίστηκε από όσα άσχημα συνέβησαν στο 4ο σετ, όταν ο Ερμής είχε το προβάδισμα 23-20.

Συγκεκριμένα, παίκτης του Ερμή πλησίασε την κερκίδα και πανηγύρισε έντονα με έναν από τους οπαδούς να τον χτυπάει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

Στη συνέχεια ένας άλλος οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και με γροθιά χτύπησε το βοηθό προπονητή του Ερμή, Νίκο Κορδό, ενώ παραλίγο να χτυπήσει και τον Γιώργο Χριστόπουλο.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά, ενώ κλήθηκε η Αστυνομία στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο “Κ. Πετρόπουλος”

Ακολούθως με περιπολικό ο Νίκος Κορδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού όταν δέχτηκε τη γροθιά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα