Χρυσή Διαμαντοπούλου: Έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα της στο πόλο

Διαβάζεται σε 2'
Η Χρυσή Διαμαντοπούλου
Η Χρυσή Διαμαντοπούλου ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα της στο πόλο, ανακοινώνοντας ότι “κρέμασε” το σκουφάκι μετά από μια διαδρομή περίπου 20 ετών στις πισίνες.

Την απόφαση να σταματήσει το πόλο και να “κρεμάσει” το σκουφάκι της ανακοίνωσε η Χρυσή Διαμαντοπούλου το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8), ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια διαδρομή περίπου 20 χρόνων στις πισίνες.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, η συμμετοχή της διεθνούς τερματοφύλακα με την Εθνική Πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αποτέλεσε την τελευταία παρουσία της ως πολίστρια σε οποιαδήποτε διοργάνωση:

“Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Διαμαντοπούλου:

“Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχουν βοηθήσει σε αυτή την πορεία.

Ο πρωταθλητισμός με έκανε καλύτερη, ενώ η τελευταία χρονιά μου χάρισε προκλήσεις αλλά και συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει.

Ευχαριστώ το σωματείο μου, τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, για τη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτή τη περίοδο καθώς και όσους με ενίσχυσαν και πίστεψαν στη προσπάθεια μου.

Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου”.

Υπενθυμίζεται ότι και οι Νικόλ Ελευθεριάδου και Ελένη Σωτηρέλη ανακοίνωσαν το τέλος της καριέρας τους το φετινό καλοκαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα