Alfa Romeo 6C. Μια πραγματική ιταλίδα σταρ

Alfa Romeo 6C. Μια πραγματική ιταλίδα σταρ

Η Alfa Romeo 6C, δεν είναι κάποιο νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Είναι το φιλόδοξο σχέδιο δύο ντιζάινερ, το οποίο όμως αξίζει να φέρει το σήμα της Alfa Romeo

Επί του παρόντος, η Alfa Romeo ετοιμάζει δύο μικρά, συμπαγή οικονομικά hatchback για τους ανθρώπους που τους αρέσει το χρώμα του αυτοκινήτου τους να ταιριάζει με τα ρούχα τους ή την μάσκαρα τους.  Ναι,  η κορυφαία ιταλική ανδροπρεπής μάρκα κατασκευάζει πλέον αυτοκίνητα και για τις γυναίκες.

Κάτι πάντως που αναμένεται να αλλάξει τον ρου της ιστορία της φίρμας εφέτος, είναι το σπορ μοντέλο 4C, το οποίο αναμένεται να παρουσιασθεί στην αγορά εντός του 2013.

Όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης περιμένουν από την Alfa Romeo κάτι περισσότερο. Ένα αυτοκίνητο που θα αυξάνει την αδρεναλίνη στο έπακρο και όταν ακούς τον κινητήρα του θα είναι σαν να ακούς τον βρυχυθμό ενός άγριου ζώου.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την Alfa Romeo μια ξεχωριστή εταιρία, φαίνεται να αντιπροσωπεύει ένα δίπορτο GT, που ονομάζεται 6C και σχεδιάσθηκε από τον George M. και τον  Florian J.

Είναι εμπνευσμένo από τα αυτοκίνητα της Alfa από το παρελθόν και από τις γραμμές της νέας 4C, και πιστεύουμε ότι θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην γκάμα της φίρμας, με τον πολύ καλό V6 κινητήρα των 3.0 λίτρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα