Αν ψάχνεις για αγορά μεταχειρισμένου σαν καινούργιο και με εγγύηση, το instacar σου έχει τη λύση

Διαβάζεται σε 4'
Αν ψάχνεις για αγορά μεταχειρισμένου σαν καινούργιο και με εγγύηση, το instacar σου έχει τη λύση

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, το instacar δημιουργεί τη νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων με πολλά οφέλη για τον υποψήφιο αγοραστή

Μια νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων από το instacar, έρχεται να προστεθεί στο πολύ πετυχημένο portfolio της εταιρείας που από το 2019, σύνδεσε την εξέλιξή της με την ανάπτυξη του ευέλικτου leasing οχημάτων στην Ελληνική αγορά.

Συμπληρώνοντας πέντε χρόνια δημιουργικής και διαρκώς εξελισσόμενης δραστηριότητας στο αντικείμενο, το instacar δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν οχήματα σαν καινούργια από τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες.

Την πολύ καλή κατάσταση των οχημάτων που προσφέρονται για αγορά, έρχεται να τονίσει εμφατικά η παροχή εγγύησης από το instacar.

Τα διαθέσιμα προς αγορά οχήματα είναι με έτος πρώτης κυκλοφορίας από το 2019 και μετά, έχουν περάσει από τον απαραίτητο μηχανικό έλεγχο στα instacar points και συνοδεύονται από εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων από ανεξάρτητους φορείς.

Επιπλέον, από το instacar παρέχονται κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας της νέας αυτής υπηρεσίας πώλησης, δωρεάν μικτή ασφάλεια, όχημα αντικατάστασης αλλά και service για 1 χρόνο ενώ οι νέοι ιδιοκτήτες των οχημάτων, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν το service του instacar καθώς και την επιλογή της προνομιακής δανειοδότησης για την απόκτησή τους.

Η ευελιξία και η ευκολία στην απόκτηση του νέου οχήματος για τους πελάτες του instacar, είναι κορυφαία, μια και στη διάθεσή τους έχουν όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές καινοτομίες, με την υπογραφή ποιότητας της εταιρείας, μέσα από την εφαρμογή instadriver. Η απόκτηση του νέου οχήματος για τον υποψήφιο αγοραστή, γίνεται με δύο τρόπους.

Είτε με άμεση αγορά, είτε με προνομιακή χρηματοδότηση, που προσφέρει διάρκεια αποπληρωμής του ποσού που απαιτείται για την αγορά του νέου οχήματος, έως και σε 84 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το instacar, προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο που ήδη μισθώνει, σε τιμή που προκύπτει από την αντικειμενική αξία του οχήματος τη στιγμή της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος.

Το instacar προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αγοράσουν το όχημα που μισθώνουν και να πληρώσουν την αντικειμενική αξία του οχήματος, απλά και μόνο υποβάλλοντας το αίτημά τους στην εταιρεία.

Η νέα υπηρεσία του instacar είναι ήδη διαθέσιμη στο https://www.instacar.gr/buy στο οποίο προοδευτικά και με την πάροδο του χρόνου, θα προστίθενται νέες επιλογές οχημάτων, σε όλες τις κατηγορίες.

Σημαντική “λεπτομέρεια” αποτελεί και το γεγονός πως η παραλαβή του αυτοκινήτου, μπορεί να γίνει με μια μικρή χρέωση στο σημείο, την ημερομηνία αλλά και τη χρονική στιγμή που επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης ή εντελώς δωρεάν, σε κάποιο από τα υπάρχοντα σημεία παραλαβής οχημάτων της εταιρείας (instacar points).

Ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar, Αντώνης Σαμοθράκης, δήλωσε σχετικά: “Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, θέλουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας καινοτόμες υπηρεσίες, διαφορετικές επιλογές, καθώς και ευελιξία στην απόκτηση του οχήματος που επιθυμούν”.

Για να συνεχίσει λέγοντας “σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, για εμάς στο instacar έχει μεγάλη σημασία ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση των υπηρεσιών μας, αυξάνοντας παράλληλα τις επιλογές για τους πελάτες μας.

Η είσοδός μας στην πώληση οχημάτων αποτελεί ένα σπουδαίο βήμα, που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους χρήστες της πλατφόρμας μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα