Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σκύλος οδηγεί Mini

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σκύλος οδηγεί Mini

Κι όμως, έγινε κι αυτό. Ένας σκύλος οδηγεί αυτοκίνητο, ένα Mini Countryman. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Όποιος αμφιβάλει ας ρίξει μια ματιά στο βίντεο (Vid)

Μετά από εκτενή εκπαίδευση και ειδική προετοιμασία, ο Πόρτερ, ένας ευμεγέθης σκύλος από το Ώκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία, οδήγησε τελικά ένα Mini γύρω από ένα κομμάτι μιας  πίστας αγώνων. Ο Πόρτερ κατάφερε να λειτουργήσει το τιμόνι, τον αυτόματο επιλογέα των ταχυτήτων, το γκάζι και το φρένο.

Ακόμη ο Πόρτερ εκκίνησε το αυτοκίνητο, κινήθηκε προς τα εμπρός και στη συνέχεια έκανε την στροφή των 180 μοιρών υπό το άγρυπνο βλέμμα του εκπαιδευτή του.

Ο Πόρτερ είναι ένα από τα τρία σκυλιά που επιλέχθηκαν από την SPCA του Ώκλαντ για να δείξει ότι τα σκυλιά δεν είναι δεύτερης κατηγορίας, είναι έξυπνα και με την κατάλληλη εκπαίδευση μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα.

Τα άλλα δύο σκυλιά, που φέρουν τα ονόματα Τζίνι και Μόντι υποβλήθηκαν επίσης στην ίδια εκπαίδευση, αλλά ο Πότερ ήταν το αστέρι του προγράμματος. Είναι ο πιο γρήγορος μαθητής και ο καλύτερος σε αυτό.

Ένας σκύλος λοιπόν, πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Τα συμπαθητικά τετράποδα έχουν αποδείξει πως είναι ο πιό πιστός σύντροφος του ανθρώπου , δένονται μαζί του και σε συνεργασία με αυτούς που αγαπούν και τα αγαπούν μπορούν να πετύχουν απίστευτα πράγματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα