Audi Allroad Shooting Brake Concept. Με το βλέμμα στο εγγύς μέλλον

Audi Allroad Shooting Brake Concept. Με το βλέμμα στο εγγύς μέλλον

Κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόϊτ αυτές τις ημέρες. Η γερμανική φίρμα κάνει λόγο για το μοντέλο που ρίχνει μια ματιά στο εγγύς μέλλον. Πάντως αν το Audi Allroad Shooting Brake Concept παραπέμπει -σύμφωνα με τις φήμες- στο μελλοντικό Audi TT, τότε ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον συσχετισμό.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια «συγκεκριμένη ματιά στο εγγύς μέλλον»,  το off-road concept είναι εμπνευσμένο από το TT με ενιαία τραπεζοειδή μάσκα που πλαισιώνεται από matrix LED προβολείς .

Το crossover είναι επίσης εξοπλισμένο με ποδιές αλουμινίου, επιθετικά διογκωμένα φτερά και πίσω διαχύτη . Άλλα αξιοσημείωτα highlights περιλαμβάνουν ένα διπλό σύστημα εξάτμισης και ζάντες 19-ιντσών κατασκευασμένες από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα .

Η καμπίνα διαθέτει σπορ καθίσματα, τελειώματα αλουμινίου και αλκαντάρα επένδυση οροφής . Υπάρχει επίσης και μια 12,3  ιντσών ψηφιακή οθόνη που έχει αντικαταστήσει το ταμπλό οργάνων που παρέχει όλες τις συνήθεις πληροφορίες.

 

Η δύναμη παρέχεται από ένα plug-in υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν 2.0 – λίτρων TFSI βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες . Αυτό το σύνολο δίνει στο πειραματικό μοντέλο συνδυασμένη μέγιστη απόδοση 408 ίππων και 650 Nm ροπής . Το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα , ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα (155 mph).

Όσον αφορά τη μέση κατανάλωση; Είναι μόλις  και μέσο όρο 1,9 λίτρα ανά 100 χλμ.., σύμφωνα με την Audi.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα