Audi. Πρεμιέρα στην πόλη των Αγγέλων για το πιό γρήγορο R8

Audi. Πρεμιέρα στην πόλη των Αγγέλων για το πιό γρήγορο R8

Μία ειδική και παριορισμένη έκδοση του Audi R8 που φέρει την ονομασία Audi R8 Competition κάνει ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της Audi μέχρι στιγμής. Επιταχύνει από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 320 χιλιομέτρων την ώρα.

Μόνο 60 κομμάτια από το συγκεκριμένο supercar των 570 αλόγων που θα παραχθεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό αντιτύπων,  θα είναι διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις παραγγελίες να ξεκινάνε στις αρχές του Νοέμβρη και οι πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται στις αρχές του 2015.

 

Το Audi R8 competition κινείται από έναν 5.2 λίτρων κινητήρα με 10 κυλίνδρους σε σχήμα V , και επτατάχυτο κιβώτιο. Η οδηγική του συμπεριφορά έχει βελτιωθεί πολύ κυρίως λόγω χρήσης ανθρακονημάτων εσωτερικά και εξωτερικά, με αποτέλεσμα να ελαφρύνει το αμάξωμα. Επίσης έχουν προστεθεί μπροστά και πίσω σπόιλερ αλλά και αναβαθμισμένη αεροτομή που βοηθάει στην αεροδυναμική του οχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα