Audi Q3 RS. Σπορ, γρήγορο και με χώρους

Audi Q3 RS. Σπορ, γρήγορο και με χώρους

Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Audi Q3 RS που παρουσιάστηκε επίσημα από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το νέο σπορ Q3 είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς Q της Audi, το οποίο προσφέρεται και σε έκδοση RS. Με αυτό το μοντέλο, η φίρμα από το Ίνγκολσταντ κάνει λόγο για μια “νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία των SUV”.

Το Q3 RS ξεχωρίζει από τις σπορ πινελιές στον σχεδιασμό του, όπως είναι ο ανασχεδιασμένοσ προφυλακτήρασ, η μαύρη κυψελοειδής μάσκα,  τα τελειώματα αλουμινίου, ο πίσω διαχύτης  και μια μεγαλύτερη εξάτμιση από χρώμιο. Η μειωμένη της απόσταση από το έδαφος αποτελεί επίσης σημαντική συμβολή στην συνολική επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό το crossover έρχεται με σπορ καθίσματα από δέρμα / alcantara , τελειώματα από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, αλουμινένια πεντάλ και το RS MMI infotainment σύστημα.

Το  RS Q3 θα τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο 2,5-λίτρων πεντακύλινδρο  κινητήρα με 310 ίππους, παρέχοντας επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Στην γερμανική αγορά οι τιμές του αυτοκινήτου θα ξεκινούν από € 54.600, και οι παραδόσεις πρέπει να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα