Audi R8 Limo

Audi R8 Limo
Audi R8 Limo

Αυτό το επιμηκυμένο Audi R8 που είναι μια λιμουζίνα που σχεδιάστηκε από την Limo Broker

Σε γενικές γραμμές, τα σπορ αυτοκίνητα και οι λιμουζίνες ποτέ δεν εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία, επειδή, όπως και να το κάνουμε, είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.



Φυσικά, υπάρχει πάντα κάποιος που νομίζει ότι η ανάμειξη του πετρελαίου και του νερού πρόκειται να του δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Ένα παράδειγμα αυτής της λογικής είναι η λιμουζίνα με βάση μια Ferrari που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τα περασμένα Χριστούγεννα και το δεύτερο είναι αυτό της επιμηκυμένης έκδοσης του εξαίσιου Audi R8.



Αυτό το επιμηκυμένο Audi R8 που είναι μια λιμουζίνα που σχεδιάστηκε από την Limo Broker που έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει χαρακτηριστεί ως το τέλειο αυτοκίνητο “για τα γενέθλια, το γάμο σας ή για ένα πάρτι εργένηδων.”



Είναι βασίζεται στην έκδοση των 528 ίππων του Audi R8 V10, και πρόκειται για την ταχύτερη λιμουζίνα Audi R8 στον κόσμο. Και ενώ το πρότυπο R8 μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο επιβάτες, αυτή η λιμουζίνα έχει τροποποιηθεί για να μεταφέρει οκτώ επιβάτες.



Δυστυχώς, ή ευτυχώς, αυτό είναι απλώς ένα concept. Η εταιρεία όμως ελπίζει να παράγει ένα από αυτά τα οχήματα στο μέλλον.



Δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψή σας επί του θέματος. Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα να έχω το πραγματικό Audi R8, ακόμα κι αν μπορούν να χωρέσουν σε αυτό μόνο δύο άτομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα