Audi: Τα νέα μοντέλα του 2020

Audi: Τα νέα μοντέλα του 2020

Τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων Audi που έρχονται το 2020

Νέο Audi A1 citycarver

Static photo, Colour: Pulse orange AUDI AG

Και η Audi μπήκε στη διαδικασία των Crossover αμαξωμάτων, βασισμένων σε ένα υπάρχον μοντέλο. The A1 citycarver βασίζεται στο νέο A1 Sportback και έχει πιο σπορ και off-road εμφάνιση. Το υπερυψωμένο αμάξωμα, κατά 4 εκ., είναι αποτέλεσμα κατά 3,5 εκ. λόγω ρυθμίσεων στην ανάρτηση και κατά μισό εκατοστό, λόγω νέων τροχών. Εχει μήκος 4,05 μ. και αρκετό χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές (335 λίτρα). Από τη βασική έκδοση εφοδιάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10.25 ιντσών, που ρυθμίζεται από τους διακόπτες στο τιμόνι. Παράλληλα, φέρει και οθόνη αφής 8.8 ιντσών, στο σύστημα ψυχαγωγίας / ενημέρωσης. Θα εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.0 TFSI – 95 hp και 116 hp καθώς και με κινητήρα 1.5 TFSI – 150 hp.

Νέο Audi Q3 Sportback

Η coupe εκδοχή του Audi Q3, μόλις έφθασε στην Ελλάδα. Το Audi Q3 Sportback, ξεχωρίζει για τη χαμηλωμένη οροφή και το μυώδες αμάξωμα. Είναι σχεδόν 3 εκ. πιο φαρδύ και με τους σπορ προφυλακτήρες, δείχνει πιο δυναμικό. Προσφέρεται με νέους προβολείς τεχνολογίας Matrix LED, με προσαρμοζόμενη μεγάλη δέσμη φωτός. Το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, με πιο άμεση σχέση μετάδοσης -όσο αυξάνεται η γωνία του τιμονιού-, βοηθά σε κάθε έδαφος, ενώ προσφέρεται και με τετρακίνηση quattro. Για εξατομικευμένη οδήγηση, μέσω του Audi drive select υπάρχουν 6 οδηγικά προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας offroad. Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα βενζίνης και έναν πετρελαίου. Το πλέον ισχυρό Q3 Sportback 45 TFSI quattro S tronic, αποδίδει 230 ίππους. Θα προσφέρεται και με υβριδικό σύστημα 48V. Διαθέτει σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, υποστήριξης οδηγού, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με κορυφαία συνδεσιμότητα.

Audi Q5 55 TFSI

Static photo Colour: Turbo blue AUDI AG

Ποδαρικό στη νέα χρονιά θα κάνει το υβριδικό Audi Q5 55 TFSI e quattro, που συνδυάζει δίλιτρο κινητήρα TFSI και ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, με συνολική απόδοση 367 ίππους (270 kW), μέση συνδυασμένη κατανάλωση 2,4 – 2,1 λίτρα/100 χλμ., μέση εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα 53– 46 γρ./χλμ. και ηλεκτρική αυτονομία άνω των 40 χιλιομέτρων. Το ηλεκτρικό μοτέρ μαζί με τον συμπλέκτη, είναι ενσωματωμένο στο αυτόματο, 7 σχέσεων κιβώτιο S-tronic, για τη μεταφορά ισχύος στο σύστημα τετρακίνησης quattro, μέσω τεχνολογίας ultra. Η θηριώδης ροπή των 500 Nm ξεκινά από τις 1.250 σ.α.λ.. Επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 239 χλμ./ώρα (135 χλμ./ώρα αποκλειστικά ηλεκτρικά). Τρία προγράμματα κίνησης: το υβριδικό ενεργοποιείται αυτόματα, το ηλεκτρικό (EV) και το πρόγραμμα διατήρησης αποθέματος μπαταρίας (Battery Hold).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα